Vi tilbyder

​NagEL Service er et kvalitetsbevidst firma der leverer top kvalitets arbejde til den rette pris.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Alt foregår selvfølgelig efter dine, kundens, behov - da vi sætter dig i centrum, fordi at kun hvis kunden er glad, er vi glade.

Alle vores materialer er selvfølgelig af højeste kvalitet, da vi aldrig ville tilbyde kunden noget som vi ikke selv mener vi ville kunne stå inde for. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

​NagEL Service kan bl.a. tilbyde følgende services:

  • Elinstallationer
  • Antenne
  • Automatik
  • PC-support
  • Netværk

Bosscom forhandler

Fra september 2014 er NagEL Service BOSSCOM forhandeler.

BOSSCOM er en mindre virksomhed, som i dag er verdens anden største producent og leverandør af AV link kabler og installationstilbehør til B&O produkter med eksport til mere end 73 lande. BOSSCOM distribuerer og producere også andre former for AV produkter til et større forhandler- og distributionsnetværk. Virksomheden blev stiftet i 1998, og er idag placeret i Kvistgård nord for København

En af de produktserier vi vil fremhæve er der kabel bakke som er lavet i et unik designe og fremstillet i aluminium, dette giver en utrolig god kvalitet og flot bakke. Hvis du tro at kabel bakker, er nogle grimme firkantet kasser på vægen, har du ikke set en kanal fra BOSSCOM.

Vi viser gerne nogle eksempler frem af bakker.

Ring og hør nærmere på tlf.:  28 68 73 61

PC-Support

Har du problemer med din computer?

Har du brug for hjælp til installering af printer? Netværk m.m.? Har du brug for support?

... kommer jeg gerne til undsætning og hjælper. Der er også mulighed for fjernsupport. Har du brug for en ny computer, printer m.m. – kontakt mig for et godt tilbud!

Klik her for fjernsupport »

Så kig forbi NagEL Service hvis du ønsker en unik og fantastisk løsning af god kvalitet - efter dine præmisser. Vi tilbyder allle former for el arbejde i form af installationer, opsætning med mere til både private såvel som virksomheder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

KONTAKTOPLYSNINGER​​

NagEL-service

Rynkebyvej 256, 5350 Rynkeby

Hvorfor vælge os?

  • Mange års erfaring i branchen
  • Prisgaranti på alle opgaver
  • Udfører alle opgaver professionelt

  • Vi kræser om alle detaljer

  • Dækker hele Fyn

Garantiordning

Vi er dækket af Ankenævnet for Tekniske Installationer.  Det er et privat godkendt ankenævn, som er stiftet af TEKNIQ,